Se implinesc cativa ani de cand, iata, firma noastra a intrat in dinamica ofertei si sustinerii de servicii in domeniul electric.

Proiectam si executam instalatii electrice si auto-matizari, asigurand in mod cert calitate si fiabilitate.
Desi domeniul de aplicabilitate al firmei este destul de larg, ne straduim a fim intotdeauna la curent cu toate schimbarile tehnologice impuse de evolutia rapida a societatii.

Suntem partenerii dvs. de afaceri, dar in acelasi timp suntem si cei care dezvoltam si implementam sisteme electrice de performanta.


Gama de servicii pe care o supunem atentiei dumneavoastra deserveste mai multe domenii: de la studii tehnice si consultanta, pana la puneri inf functiune si garantie.
Astfel incercam sa raspundem cerintelor dumneavoastra intr-un mod eficient si concret.
Calitatea serviciilor oferite este importanta pentru noi
De aceea ne straduim sa respectam cererile clientilor nostri dar si normele, prescriptiile si standardele nationale si internationale.
Implementarea, si aplicarea recunoscuta a standardului ISO 9001:2000 asigura deschiderea catre cele mai diferite domenii de activitate cum ar fi: industrie, aplicatii comerciale si rezidentiale, etc.
 
Studii tehnice - Consultanta de specialitate
Specialistii nostri pun la dispozitia dumneavoastra documentatia specifica fiecarei lucrari in parte. Bagajul de informatii este detaliat si organizat, evitandu-se astfel confuziile ce pot aparea intr-o lucrare de mare amploare.
Va stam la dispozitie pentru consultanta inca de la faza initiala a aplicatiei, indiferent daca aceasta este o instalatie electrica sau o automatizare.
 
Proiect
Oferta poate fi insotita de un suport tehnic in forma unui proiect complex, care cuprinde calcule, prezentarea si specificatiile de material. Aceste proiecte sunt realizate prin intermediul softurilor dedicate (desenare, implementare, animare etc.), eliminandu-se astfel erorile de pot surveni in conceperea si prezentarea unui proiect.
 
Aprovizionarea cu materiale
In mare parte, succesul unei lucrari performante este determinat de calitatea materialelor.
Datorita acestui fapt, firma noastra acorda o atentie deosebita in alegerea furnizorilor. Firmele furnizoare cu care colaboram sunt: Schneider Electric, Klockner Moeller, Obbo Bettermann, Gewiss, LG Industrial Systems, Schrack Energietechnik, Crouzet, Omron etc.
Optimizarea raportului pret-calitate / performanta si o politica prietenoasa de stabilire a preturilor sunt doua criterii de baza in dezvoltarea firmei noastre.
 
Executia lucrarii Punere in functiune Instruire
Este capitolul la care se vorbeste putin si de munceste cel mai mult.
Odata de proiectul a fost intocmit, verificat si aprobat, lucrarea poate sa inceapa.
Dupa ce s-au terminat toate etapele executarii unei lucrari, se va trece la punerea in functiune. Tot noi ne ocupam si de instruirea pesonalului de deservire a instalatiei sau utilajului care tocmai a pornit.
 
Garantie si post-garantie
Garantia lucrarii este asigurata prin contract si acopera atat materialele furnizate de noi, cat si manopera. La cererea dumneavoastra, garantia poate fi prelungita prin intermediul unui contract de post-garantie.
In cazul unor defectiuni, interventia noastra va fi prompta. In cazuri speciale, ne obligam sa mentinem pe stoc componentele principale pentru a putea remedia defectiunea in timpul cel mai scurt posibil.
 
Reprezentarea in relatia cu ELECTRICA S.A.
Optand pentru alegerea firmei noastre ca reprezentant al dumneavoastra, evitati in mare masura aparitia disconcordantelor de ordin tehnic ce pot aparea la obtinerea documentatiei de avizare, proiectare sau contractare a unei lucrari.