SISELEC proiecteaza si executa instalatii electrice si automatizari, asigurand in mod cert calitate si fiabilitate.
Desi domeniul de aplicabilitate al firmei este destul de larg, ne straduim a fim intotdeauna la curent cu toate schimbarile tehnologice impuse de evolutia rapida a societatii.

Suntem partenerii dvs. de afaceri, dar in acelasi timp suntem si cei care dezvoltam si implementam sisteme electrice de performanta.


Chiar daca s-a mentionat deja, dorim sa accentuam experienta pe care firma noastra o are în consilierea pentru optimizarea consumurilor electrice.

Având în vedere impactul deosebit al managementului energetic asupra costurilor de productie, si implicit asupra eficientei si rentabilitatii unei firme ne straduim sa oferim solutii optime, care sa fie personalizate beneficiarilor nostri.

Primul pas este evidentierea statistica pe categorii de consumatori.
Apoi analizarea si remodelarea arhitecturii energetice în vederea eficientizarii consumurilor având la baza tipurile de tarifare impuse de ANRE.

De asemenea, costurile de productie se pot reduce si prin minimizarea stationarilor din cauza defectiunilor datorate sistemului energetic sau a utilajelor tehnologice sau auxiliare.

De altfel, conform legislatiei românesti, armonizata cu cea europeana, este obligatorie verificarea periodica a instalatiilor electrice în vederea asigurarii conditiilor de siguranta în exploatare si utilizare.

Întocmirea de bilanturi energetice de catre consumatori este si ea reglementata de ARCE.